Behandelingstechnieken

Deze technieken zijn slechts toegangspoorten om het zelfgenezende vermogen van het lichaam aan te spreken. Het is een manier om te communiceren met het lichaam.

Shiatsu: Drukpuntmassage

Shiatsu is een van oorsprong Japanse massagevorm, die reeds eeuwenlang wordt toegepast om allerhande lichamelijke ongemakken en ziektes te voorkomen en te genezen. Door op bepaalde punten en gebieden langs meridianen te drukken, wordt je lichaamsenergie weer in balans gebracht. De Shiatsubehandeling zorgt ervoor dat je lichaam zijn zelfgenezende kracht aanspreekt en zijn energie ten volle kan benutten.

Chi Nei Tsang : Orgaanmassage

Orgaanmassage heeft haar oorsprong vanuit het Taoïsme en is aangevuld met Thaise massagemethoden. Het is een diepe behandeling van de buik om knopen en blokkades in de organen los te maken en de doorstroming van de energie in de Tantien (buik) te bevorderen. Het geeft direkte resultaten qua conditie van je organen en hierdoor stijgt je vitaliteit.

Cranio Sacraaltherapie

Cranio Sacraaltherapie is ontstaan vanuit de osteopathie en heeft haar oorsprong in de Verenigde Staten. Het is een techniek om de natuurlijke beweging van het hersenvocht te stimuleren. Door de ritmische beweging van de schedelplaten stroomt er vocht, de cerebrospinale vloeistof , tussen de vliezen van het cranium (de schedel) langs de wervelkolom naar het sacrum (het heiligbeen) en weer terug. Deze behandeling verbetert de conditie van het centrale zenuwstelsel, gaat de negatieve invloeden van stress tegen en verbetert je weerstand tegen ziektes.

Healing

Bij Healing wordt de zelfgenezende energie van het lichaam aangesproken.
Healing betekent ‘genezing’ of ‘heel worden’.
Via handoplegging en door diep contact te maken met de intelligentie van het lichaam worden de blokkades, verkrampingen getransformeerd tot nieuwe, zuivere energie. Die energie kan weer vrij bewegen. Het lichaam is energie, dus hoe energetischer het lichaam, hoe beter je in kontakt komt met je levensopdrachten, levensvreugde en de universele onvoorwaardelijke liefde. Je komt als het ware in kontakt met je ziel, je innerlijke zelf en je innerlijke kracht.

Fricties

Dit is het vrijwaren van stagnaties in spieren en organen. Door het lichaam diep te activeren worden alle blokkades geopend. Je maakt bevroren delen terug wakker. Dit brengt vitaliteit en activeert het lichaam.