4 dimensioneel Bodywork

Elke ziekte of onbalans vindt zijn oorsprong op één of meerdere niveaus:  het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele.  Tijdens de behandeling staat je lichaam centraal. Het gaat erom dat je weer één geheel bent in denken, voelen, ervaren en zijn.
Je maakt terug verbinding met de 4 niveaus van je leven.
Hierdoor  kom je tot bepaalde inzichten,  je wordt  je bewust  van wat “echt” is, wat je wil en je komt tevens in contact met wat je in dit leven te doen hebt.
In het 4 dimensioneel bodywork wordt een breed spectrum aan behandelingstechnieken en therapiën toegepast.  Deze zijn specifiek op jou gericht.  Doordat ik in de 4 dimensies kan werken met de juiste techniek, op het juiste moment word je gezien in je ware natuur, dus zoals  je echt bent. Tijdens de therapie  wordt  bereidheid van jou gevraagd om actief deel te nemen aan het helingsproces. De behandeling wordt mogelijks aangevuld met praktische oefeningen en voedingstips.

Hoe werkt 4 Dimensioneel bodywork?
Tijdens de  behandeling wordt jouw lichaams- intelligentie, energie en potentiëel terug wakker gemaakt.  Je energie wordt opnieuw in beweging gebracht.  Dit maakt je lichaam sterker en meer geaard, waardoor je emoties een basis krijgen om in te zinken en geharmoniseerd te worden.
De technieken die ik voornamelijk gebruik zijn:  Shiatsu, Chi Nei Tsang,
Cranio Sacraaltherapie, fricties en healing

Voor welke klachten ?
Je kunt voor de volgende klachten bij mij terecht:
maag en darm klachten, rug, schouder en nek klachten, hoofdpijn, negatief zelfbeeld,  angst,  slapeloosheid, leerproblemen, vermoeidheid, burn out, stress, depressie, ademhalingsproblemen, onrust

1 gedachte op “4 dimensioneel Bodywork

  1. Florianne en ik zijn al jarenlang heel goed bevriend. Sinds enkele maanden behandelt ze één van mijn kinderen, waarvoor het opgroeien, de weg naar zelfstandigheid, niet vanzelfsprekend verloopt. Het fijne is dat in onze situatie, het allemaal gebeurt zonder te ‘moeten spreken’. Na een behandeling krijg ik telkens een enthousiast kind terug, met steeds weer enkele blokkades weggewerkt en dus vol energie. Aan die weg wordt goed getimmerd!
    Ikzelf heb al 10 tallen jaren erge rugproblemen. Onlangs behandelde Florianne mijzelf en ik heb enkele dagen geen enkele pijn gevoeld. Ik kon me niet meer herinneren dat dat bestond. De healing hands, die de zelfgenezing stimuleren, hebben echt effect. Ik ben er superblij mee en kan het alleen maar aanbevelen. Florianne ‘voelt’ echt, ze is fantastisch!

Reacties zijn gesloten.