Ervaringen

15 reacties op “Ervaringen

 1. Eén van de mooiste cadeaus, die ik ooit kreeg van vrienden was de cadeaubon voor 2 behandelingen bij Florianne, ondertussen zijn er nog tal van afspraken gevolgd. Florianne is een warme persoonlijkheid in wiens vaardige handen het goed toeven is. Ze is de kracht van het woord meester, Ze voelt en zegt wat je zelf nog niet wist over je eigen geest en lichaam en helpt je om terug een evenwicht te vinden en geeft je de energie en kracht om te (blijven/opnieuw te) groeien. Fascinerend die helende kracht van Florianne !!

 2. Mijn burn-out blijkt nu als een geschenk te voelen, een cadeau weliswaar door meerdere bloemetjespapier verpakt. Ook jij Florianne bent een bloem welke ik heb mogen ontdekken, een bloem die me al meerdere transformaties heeft doen hervoelen. Ik geloof nu zeker dat toeval niet bestaat en er steeds de juiste mensen op het juiste moment aanwezig zijn , het zijn de tekens der Alchimist waar we enkel voor open hoeven te staan en onze ui wordt er dunner en dunner door, tot alle verdriet er weer in het nu mag zijn.
  Liefste Florianne , bedankt dat je een teken op mijn pad bent geworden.
  Dikke kus en tot binnenkort.

 3. Florianne, samen delen we dit fantastische leven. Jouw inzichten in bepaalde delen ervan verrassen me telkens opnieuw. Een lichte aanraking van jouw helende handen raakt ook iets essentieels in mij aan. Thanks for being my friend.

 4. Beste Florianne,
  Je helpt me thuiskomen in m’n lichaam. Ik vind het fijn dat je ook zo duidelijk verwoordt wat je doet tijdens de behandeling. Daarmee geef je me handvaten om beter voor mezelf te zorgen en dat is precies wat ik nodig heb. Dank je wel!

 5. Een behandeling bij Florianne raakt je helemaal. Ongeloofelijk wat haar handen bij je kunnen losmaken! Midden in een heel zware periode heeft een vriendin me Florianne aangeraden. Ben nog altijd zo blij dat Florianne mijn pad op kwam. Beetje bij beetje probeer ze met haar onvoorwaardelijke liefde en luisterend oor mijn leven weer in balans te krijgen. Eens je bij haar geweest bent ervaar je pas echt wat ze met je kan doen. Zelfs voor zo’n nuchtere persoon als ik. Ik ben nog nooit zo’n wijze vrouw tegen gekomen. Ze combineert haar handen , hart en wijsheid om je weer helemaal terug zachtjes in de maatschappij te zetten. Één uurtje bij haar zet je hele innerlijke energiesysteem weer in gang. Het is eigenlijk een voorrecht om dat uurtje bij haar te kunnen zijn. Ik zie het als een zorg voor mezelf! De ideale me-time. Florianne, tot gauw! Marjan

 6. Lieve Florianne,
  Door wat ik heb ervaren tijdens je behandelingen, kan ik enkel zeggen dat jij een zegen bent voor de wereld. Tijdens je behandelingen voel ik dat jij zo veel ruimte maakt om datgene wat heling nodig heeft aan te raken. Je laat mensen voelen dat ze hun lasten van het verleden los mogen laten, zodat ze vanuit hun essentie kunnen leven. Je bent iemand die innerlijke obstakels wegneemt door je verbinding met onvoorwaardelijke liefde. Blij dat je op mijn pad bent gekomen. Jana Milovanovic (auteur Thuiskomen in je hart)

 7. Een behandeling door jou, Florianne, ervaar ik als een synthese van de beste behandelingen die ik al meemaakte. Als ik binnen kom, voel ik me echt welkom en beluisterd. Je geeft veel aandacht en warmte, door je luisteren, door je aandachtige, weldoende handen. Er ontplooit zich iets in mij, wordt ruimer,geeft zich. Er komt vertrouwen, levens-vertrouwen. Mijn ziel komt op adem. Mijn veerkracht komt terug. Ik voel me heel dankbaar. Mia

 8. Gewoon doen, je zal er geen spijt van hebben. De enigste vereiste opdat het ‘goed doet’ is ervoor openstaan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik deze vrouw/behandeling ben tegengekomen. Thanks florianne!

 9. Lieve Florianne,
  De levenswijsheid die je met mij deelt, helpt mij om mezelf en het leven beter te begrijpen. Je luisterende oor, warme hart en helende handen geven mij de ruimte en tijd om mijn diepste pijn te omarmen. Je geeft mij de veiligheid die ik nodig heb om mezelf terug te vinden. Ik leer mijn kwetsbaarheid te accepteren en geniet opnieuw van de cadeautjes in het leven. Bedankt voor het parapluutje tijdens de storm op mijn pad!

 10. Terwijl ik mijn ervaringen begin neer te pennen hoor en zie ik Robbie Williams met zijn “Angels” op de achtergrond n.a.v. Manchester benefiet.
  Misschien is Florianne wel zo’n engel.

  Eerlijkshalve geef ik toe dat ik al meerdere therapeutische behandelwijzes heb uitgeprobeerd met wisselend succes, moet ik toegeven – maar een blijver is zeker diegene van Florianne. Zelden werd ik door zo’n warm persoon opgevangen en begeleid en behandeld.
  WARM & WARMTE zijn de keywords die bij haar therapeutische behandelwijze horen. De manier waarop zij de warmte naar jouw lichaam stuurt en deze laat doorstromen in jouw organen is in feite moeilijk te beschrijven – een belevenis kortom.

  Na een kort intakegesprek weet Florianne precies hoe de behandelsessie te sturen : alle verschillende behandelmethodes haar eigen, komen aan bod… je voelt je achteraf herboren en dat is nu precies waar we naar op zoek zijn – terug even (liefst wat langer) ons goed voelen in ons lichaam – en daar wordt door Florianne aan gewerkt.
  Florianne ik ben altijd heel blij wanneer een afspraak bij jou op mijn agenda staat… een garantie voor een “feel good day”

  Martine Emma Van Eycken

 11. Dankzij Florianne ben ik terug gaan leven!
  Overleven is verledentijd ,kan terug genieten van de kleinste dingen en voel terug kriebels in m’n buik! Het gaat ondertussen stukken beter en ik ben haar hier eeuwig dankbaar voor 😘
  Voor alle hooggevoelige mensen is het een echte aanrader!
  De beste omschrijving voor mij is … “thuis komen”
  Bedankt Florianne je bent een engel xx

 12. Ook ik ben het universum zeer dankbaar dat Florianne op mijn pad is gekomen in een periode dat ik wat verdwaald was. Ze kwam op het juiste moment op mijn weg om mee te helpen in mijn zoektocht. De babbels, de warmte, de humor, de healing, ik hou ervan en het geeft me telkens weer de moed om verder te ontdekken hoe mooi het leven wel is.
  Bedankt Florianne
  Daisy x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *