Ervaringen

26 gedachten over “Ervaringen

 1. Eén van de mooiste cadeaus, die ik ooit kreeg van vrienden was de cadeaubon voor 2 behandelingen bij Florianne, ondertussen zijn er nog tal van afspraken gevolgd. Florianne is een warme persoonlijkheid in wiens vaardige handen het goed toeven is. Ze is de kracht van het woord meester, Ze voelt en zegt wat je zelf nog niet wist over je eigen geest en lichaam en helpt je om terug een evenwicht te vinden en geeft je de energie en kracht om te (blijven/opnieuw te) groeien. Fascinerend die helende kracht van Florianne !!

 2. Mijn burn-out blijkt nu als een geschenk te voelen, een cadeau weliswaar door meerdere bloemetjespapier verpakt. Ook jij Florianne bent een bloem welke ik heb mogen ontdekken, een bloem die me al meerdere transformaties heeft doen hervoelen. Ik geloof nu zeker dat toeval niet bestaat en er steeds de juiste mensen op het juiste moment aanwezig zijn , het zijn de tekens der Alchimist waar we enkel voor open hoeven te staan en onze ui wordt er dunner en dunner door, tot alle verdriet er weer in het nu mag zijn.
  Liefste Florianne , bedankt dat je een teken op mijn pad bent geworden.
  Dikke kus en tot binnenkort.

 3. Florianne, samen delen we dit fantastische leven. Jouw inzichten in bepaalde delen ervan verrassen me telkens opnieuw. Een lichte aanraking van jouw helende handen raakt ook iets essentieels in mij aan. Thanks for being my friend.

 4. Beste Florianne,
  Je helpt me thuiskomen in m’n lichaam. Ik vind het fijn dat je ook zo duidelijk verwoordt wat je doet tijdens de behandeling. Daarmee geef je me handvaten om beter voor mezelf te zorgen en dat is precies wat ik nodig heb. Dank je wel!

 5. Een behandeling bij Florianne raakt je helemaal. Ongeloofelijk wat haar handen bij je kunnen losmaken! Midden in een heel zware periode heeft een vriendin me Florianne aangeraden. Ben nog altijd zo blij dat Florianne mijn pad op kwam. Beetje bij beetje probeer ze met haar onvoorwaardelijke liefde en luisterend oor mijn leven weer in balans te krijgen. Eens je bij haar geweest bent ervaar je pas echt wat ze met je kan doen. Zelfs voor zo’n nuchtere persoon als ik. Ik ben nog nooit zo’n wijze vrouw tegen gekomen. Ze combineert haar handen , hart en wijsheid om je weer helemaal terug zachtjes in de maatschappij te zetten. Één uurtje bij haar zet je hele innerlijke energiesysteem weer in gang. Het is eigenlijk een voorrecht om dat uurtje bij haar te kunnen zijn. Ik zie het als een zorg voor mezelf! De ideale me-time. Florianne, tot gauw! Marjan

 6. Lieve Florianne,
  Door wat ik heb ervaren tijdens je behandelingen, kan ik enkel zeggen dat jij een zegen bent voor de wereld. Tijdens je behandelingen voel ik dat jij zo veel ruimte maakt om datgene wat heling nodig heeft aan te raken. Je laat mensen voelen dat ze hun lasten van het verleden los mogen laten, zodat ze vanuit hun essentie kunnen leven. Je bent iemand die innerlijke obstakels wegneemt door je verbinding met onvoorwaardelijke liefde. Blij dat je op mijn pad bent gekomen. Jana Milovanovic (auteur Thuiskomen in je hart)

 7. Een behandeling door jou, Florianne, ervaar ik als een synthese van de beste behandelingen die ik al meemaakte. Als ik binnen kom, voel ik me echt welkom en beluisterd. Je geeft veel aandacht en warmte, door je luisteren, door je aandachtige, weldoende handen. Er ontplooit zich iets in mij, wordt ruimer,geeft zich. Er komt vertrouwen, levens-vertrouwen. Mijn ziel komt op adem. Mijn veerkracht komt terug. Ik voel me heel dankbaar. Mia

 8. Gewoon doen, je zal er geen spijt van hebben. De enigste vereiste opdat het ‘goed doet’ is ervoor openstaan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik deze vrouw/behandeling ben tegengekomen. Thanks florianne!

 9. Lieve Florianne,
  De levenswijsheid die je met mij deelt, helpt mij om mezelf en het leven beter te begrijpen. Je luisterende oor, warme hart en helende handen geven mij de ruimte en tijd om mijn diepste pijn te omarmen. Je geeft mij de veiligheid die ik nodig heb om mezelf terug te vinden. Ik leer mijn kwetsbaarheid te accepteren en geniet opnieuw van de cadeautjes in het leven. Bedankt voor het parapluutje tijdens de storm op mijn pad!

 10. Terwijl ik mijn ervaringen begin neer te pennen hoor en zie ik Robbie Williams met zijn “Angels” op de achtergrond n.a.v. Manchester benefiet.
  Misschien is Florianne wel zo’n engel.

  Eerlijkshalve geef ik toe dat ik al meerdere therapeutische behandelwijzes heb uitgeprobeerd met wisselend succes, moet ik toegeven – maar een blijver is zeker diegene van Florianne. Zelden werd ik door zo’n warm persoon opgevangen en begeleid en behandeld.
  WARM & WARMTE zijn de keywords die bij haar therapeutische behandelwijze horen. De manier waarop zij de warmte naar jouw lichaam stuurt en deze laat doorstromen in jouw organen is in feite moeilijk te beschrijven – een belevenis kortom.

  Na een kort intakegesprek weet Florianne precies hoe de behandelsessie te sturen : alle verschillende behandelmethodes haar eigen, komen aan bod… je voelt je achteraf herboren en dat is nu precies waar we naar op zoek zijn – terug even (liefst wat langer) ons goed voelen in ons lichaam – en daar wordt door Florianne aan gewerkt.
  Florianne ik ben altijd heel blij wanneer een afspraak bij jou op mijn agenda staat… een garantie voor een “feel good day”

  Martine Emma Van Eycken

 11. Dankzij Florianne ben ik terug gaan leven!
  Overleven is verledentijd ,kan terug genieten van de kleinste dingen en voel terug kriebels in m’n buik! Het gaat ondertussen stukken beter en ik ben haar hier eeuwig dankbaar voor 😘
  Voor alle hooggevoelige mensen is het een echte aanrader!
  De beste omschrijving voor mij is … “thuis komen”
  Bedankt Florianne je bent een engel xx

 12. Ook ik ben het universum zeer dankbaar dat Florianne op mijn pad is gekomen in een periode dat ik wat verdwaald was. Ze kwam op het juiste moment op mijn weg om mee te helpen in mijn zoektocht. De babbels, de warmte, de humor, de healing, ik hou ervan en het geeft me telkens weer de moed om verder te ontdekken hoe mooi het leven wel is.
  Bedankt Florianne
  Daisy x

 13. Florianne is mijn persoonlijke tovenares, al bijna dan 5 jaar nu. Elke sessie heeft ze maar een paar woorden nodig en dan geeft ze me een aantal magische zinnen terug, die voor mij weer alles doen bewegen, die alles op zijn plaats doen komen. Die magische zinnen laat ze ook lichamelijk inwerken, waardoor je volledig kan helen. Haar wijsheid, warmte en humor zijn een groot geschenk voor mij en de mensheid. Dankzij haar ben ik al zo hard kunnen groeien. Eeuwig dankbaar. Allemaal maar liefde voor haar. Bisou!

 14. Mijn vader gaf me een behandeling bij Florianne kadoo op de juiste moment. Haar warme zijn bracht en brengt me nog steeds veel vertrouwen. Ze brengt rust waar nodig maar spreekt ook je eigen kracht aan die ze goed weet te voelen en samen herontdekken wanneer je die zelf even kwijt bent. Alles wordt met lichtheid benaderd en samengebracht als geheel. Dit vanuit verschillende hoeken, woordelijk, lichamelijke, emotioneel, mentaal, geestelijk,….
  Dankbaar deze bloem ontdekt te mogen hebben…

 15. Je voelt je direct op je gemak bij Florianne. Zo’n warme en lieve persoon. Ze luistert zonder oordeel naar jouw verhaal. Na een sessie ga je met de nodige tips en goesting aan de slag. Ook fijn om te ervaren minder in je hoofd te zitten en helemaal ontspannen te kunnen zijn; en daarnaast om je lichaam en hart echt te voelen en beter te leren kennen. Van harte bedankt.

 16. Florianne is een ongelofelijk warm persoon met een groot luisterend oor.
  Ik kan en mag bij haar helemaal mezelf zijn, zonder schaamte. Florianne geeft me vaak een andere kijk op de dingen.
  Ze heeft me leren verbinden met mijn hart, ze leert me dicht bij mezelf te blijven.
  Ze leert me zowel mijn krachten als mijn mindere kantjes te eren.
  Ze heeft me geleerd om soms ‘cut te crap’ te zeggen tegen negatieve gedachten. Ze geeft me tips hoe ik goed voor mezelf kan zorgen (regelmatig in de natuur komen, gezonde voeding, meer genieten, …).
  Ze leert me om mezelf en de dingen om me heen te accepteren, “het mag er zijn”.
  Het doet me telkens weer goed als ik bij haar langs ben geweest. Ze geeft me dan zoveel goede energie! Ik ben blij en dankbaar dat ik Florianne op mijn levensweg ben tegengekomen!

 17. Lieve Florianne,

  Toen ik het zo even niet goed meer wist welk pad te bewandelen, werd jij mij aangeraden. Zo kwam ik bij jou terecht. Ik wist niet goed wat te verwachten maar ik voelde mij meteen thuis door jouw warme persoonlijkheid. Het fijne aan je is dat je op een ontzettend positieve manier je jezelf weer kan terugvinden. Geen verwijten maar een fijne ontdekkingstocht naar jezelf.
  Wanneer ik een uurtje bij jou ben geweest, voel ik mijn energie opnieuw stromen. Kom ik terug in mijn eigen kracht.
  Ik ben zo blij dat jij er bent.
  Dank je wel vanuit het diepste van mijn hart.

  Linda VS

 18. JE BEWUSTZIJN IS EEN WIJZE WEEGSCHAAL TUSSEN:

  Wat moeilijk is en je
  nog te leren heb en Wat moet en mag
  wat je al kan VANUIT LIEFDE

  Wat je opgelegd wordt en
  de vrijheid die je daarbinnen hebt. Aan de eisen die aan je
  gesteld worden en de
  manier waarop je ermee
  omgaat.

  Dankje Florianne voor je vele kleine grote wijsheden die helpen de dingen in het juiste perspectief te zetten. Ze brengen kleur en rust in het leven!

 19. Florianne is al enkele jaren een soort veilige haven voor mij. Een plek waar ik naartoe kan, tot rust kom en kan helen. Ze zorgt dat ik wat meer in mijn lichaam zak en uit mijn hoofd kom. Ze heeft zoveel wijsheid en ik voel me veilig bij haar. Telkens opnieuw vind ik mijn weg tot bij haar en rijd ik vanuit Sint-Niklaas tot in Ranst. Ik heb nog niet zo iemand gevonden bij mij in de buurt. Ik raad haar aan iedereen aan.

 20. Bij Florianne voel ik me altijd gezien, en kan ik thuiskomen bij mezelf. Haar zachte stem, milde woorden en liefdevolle aanraking maken dat ik kan zakken in mijn lijf en dat ik me terug gegrond voel.
  Na een sessie voel ik me helder, rustig, en weet ik hoe ik mag ‘zijn’. Ze haalt me uit de doe-modus, en herinnert me aan mijn eigen innerlijke wijsheid. She’s magic 🙂

 21. Eeuwig dankbaar voor deze wise woman die op mijn pad kwam en die ik ondertussen niet meer kan missen. Ze is mijn deur naar een diepere, krachtigere ervaring van mezelf en het leven. Ze leert me dat antwoorden, oplossing en heling, altijd dichtbij zijn, en wijst me de weg als ik die even kwijt ben. Alleen maar liefde en dankbaarheid voor deze ontzettend fijne, liefdevolle en wijze vrouw!

 22. Ik heb al veel therapeutische massages mogen ervaren, maar de aparte aanpak van Florianne bevalt me heel erg .
  “Je mag zijn” , “leven vanuit je essentie”, “ bewaak je energie door zelf te bepalen hoeveel tijd je aan anderen geeft ” zijn de woorden die het meest indruk op me gemaakt hebben.
  Haar warme en vooral krachtige handen slagen erin blokkades uit het lichaam weg te werken, zodat er nieuwe ruimte wordt gecreeerd en het zelfhelende proces in het lichaam wordt gestimuleerd. Magische woorden die verbindingen opgang brengen en de energie weer volop laten stromen vanuit het hart en met het Zelf.
  Het is werkelijk inzakken in je lijf. Vooral de massage van de ingewanden heeft veel bij me losgemaakt en constipatieklachten verholpen.
  Na elke behandeling voel ik me lichter en vitaler. Ik kijk al weer uit naar de volgende sessie bij Florianne.
  Een echte aanrader.

 23. Zeven jaar geleden kreeg ik onverwachts een mail van de acupuncturist waarbij ik 2 jaar eerder in behandeling was geweest wegens een gebrek aan energie. De acupuncturist (Harald Van der Biest) herinnerde zich nog dat ik hem toen verteld had van een man die mij gedurende verschillende jaren met een manuele therapie (geleerd tijdens zijn verblijf in een klooster in Tibet) op een half uur vol energie stak voor een ganse maand, maar dat die persoon jammer genoeg overleden was.
  In die mail schreef Harald dat een klant van hem had verteld over een vrouw “met gouden handen”, en hij had direct aan mij gedacht.

  Die geheimzinnige vrouw bleek Florianne Thieren uit Emblem te zijn, en inderdaad, de klant van Harald had niet overdreven. Na nauwelijks 3 behandelingen betrapte ik mij erop dat ik geen behoefte meer voelde om nog langs de apotheker te gaan voor vitaminen.
  Sindsdien is het met mij in stijgende lijn gegaan: aan energie heb ik nu geen gebrek meer.

  De behandelingen van Florianne gaan echter over zoveel meer dan over het (opnieuw) op gang brengen van energiestromen alleen.
  Lees er de vele getuigenissen van klanten, elders in deze lijst ervaringen, maar eens op na: de superlatieven zijn niet van de lucht.
  Want ook met mensen die “vastzitten” in hun leven weet Florianne best raad. Zij is heel vriendelijk en begripvol, geeft veel tips. De gesprekken met haar zijn altijd boeiend.

  En dan is er natuurlijk nog de manuele behandeling zelf: de kern.
  Ik heb al eens tegen Florianne gegrapt dat zij wel duizend verschillende handgrepen kent. Het zullen er wel geen duizend zijn, maar het zijn er toch heel veel. Zij werkt op haar gevoel, zegt Florianne, en daarom is elke behandeling weer verschillend. Ik weet ook dat zij al aardig wat opleidingen heeft gevolgd.

  Wat mij erg geholpen heeft, en nu nog altijd: eens op tafel, ga ik met mijn aandacht en ademhaling naar de plaats waar haar handen liggen, en adem vervolgens via mijn benen naar beneden uit (evacuatie).
  Als ik merk dat ik met mijn aandacht afgedwaald ben (wat nog altijd regelmatig gebeurt) ga ik gewoon terug met mijn aandacht naar de plaats van haar handen, en herneem ik, er is niets verkeerd gebeurd, er is niets verloren gegaan.
  Dit helpt mij om de behandeling bewust te beleven.

  Oh ja, mijn leeftijd? Ik ben ondertussen 76 jaar geworden…
  Er is dus geen enkele reden om te wanhopen.

  Warme groeten,
  Bruno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *